Staňte se členy

Přemýšlíte, zda se stát členem Strany zelených?

• Zajímá vás veřejné dění a chcete mít reálně možnost ovlivnit život ve svém okolí?
  • Rádi byste potkali podobně smýšlející lidi a zapojili se do činnosti Strany zelených?
  • Není vám lhostejná situace ve společnosti a hledáte způsob, jak svoje názory prosadit?
  • Chcete bojovat proti korupci, společenské apatii a prospěchářství?

Zelení prosazují slušnost v politice, čistou ekonomiku, investice do vzdělání, kultury a trvalých hodnot. Strana zelených je jediná strana, která důsledně a odpovědně hájí veřejný zájem v moha oblastech života. Zelení, to dávnou nejsou pomatení fanatičtí ekologové, jak se je některámédia nebo političtí oponenti snaží vykreslovat. Hájíme veřejný zájem a navrhujeme odpovědná řešení v mnoha oblastech života: ekonomika, kultura, společnost, doprava, životní prostředí nebo lidská práva.

Přijďte za námi
Nejste si jisti? Přijďte si s námi popovídat na některou ze schůzí základní organizace ve Vsetíně a sami uvidíte, zda je to pro vás zajímavé.

Pokud jste se již rozhodli, jste ze Vsetína či okolí a chcete se stát členem základní organizace Strany zelených ve Vsetíně, vyplňte prosím tuto přihlášku (soubor PDF) a zašlete nebo osobně doručte Michalu Bergovi (michal.berg@seznam.cz, 603 102 284). Na jejím základě rozhodne členská schůze základní organizace ve Vsetíně o vašem přijetí.